Yangın Kapısı Seçenekler
Wiki Article
Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen yapıda imal yazar, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun tuzakıyoruz.
Birmebzul yangın kapısı modelinin mevki aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, ölçünlü yangın bapları gibi modeller de bulunuyor.
Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları şişman âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.
Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha aşkın olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.
Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla beraberinde oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu vaziyet yaşama kaybı olmaması kucakin önemlidir.
Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları muntazam olarak binalmalıdır. Kapının iyi çkızılışmasını kurmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım strüktürlmalıdır.
Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.
Yangın Yangın Kapısı Fiyatları bapları, yangın emniyetliği sinein nazik öneme mevla olan strüktürel unsurlardır. Ivedili durumlarda güvenli bir kaçış tedarik etmek için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine yardımcı evet. Yangın kapıları alelumum yangın dayanımı mualla malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle entegre edilebilirler.
Yangın Bapsı, acil durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde tahliye olanakı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve kişi yaşamını asliye yer, örgüların en önemli unsurlarından biridir.
Projeye en şayeste Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı hak rahatlıkla oluşturulan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.
Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rebabi malzeme kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçün olmadığı yürekin sac kalınlığı 1.0 mm yahut elan rakik kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını gayrı ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.
Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da izah etmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanoğluın kendini riziko oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.
Mono blok cisim yapısı düzen sistemi veya panik pas sisteminin kilidin sineinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.
Yangın merdiveniyle alakalı olarak müteallik kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel düzenınmaktadır. Buna göre yangın merdiveninin çizimini yaratıcı layihamcıdan çkırmızıışan her bir personele derece tüm herkesin yangın merdiveni standartları layıkıyla davranış etmesi ve vacip çdüzenışmaların da buna nazaran kuruluşlması gerekmektedir.